Yeni Şafak eGazete

Dijital Yeni Şafak Gazetesi Okuma
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 11.3 MB
  • Sürüm 8.0.1
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Piri Medya a S

Yeni Şafak eGazete indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Yeni Şafak eGazete uygulaması ile kaliteli yayıncılık anlayışını benimsemiş Yeni Şafak Gazetesi her an mobil cihazınız ile sizinle.

iOS işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza kolayca yükleyebileceğiniz Yeni Şafak eGazete uygulaması, güne haber okuyarak başlamayı seven, gündemden uzak kalmak istemeyen kullanıcılar için özel olarak geliştirilmiştir. Kolay kontrol edilebilen bir menü ile geliştirilmiş olan uygulama, gazete okuma keyfini doyasıya yaşamanıza imkan sağlıyor.

Kaliteli yayıncılık anlayışını kendine ilke edinmiş olan, gerçekleri halka birebir ileterek şeffaf yayın yapan Yeni Şafak Gazetesi ile Türkiye ve dünyada yaşanan en sıcak gelişmeleri tüm çıplaklığı ile takip edebilir, gündemin nabzını tutabilirsiniz. Dilediğiniz her an ve her yerde gazete okumanıza imkan sağlayan, iOS cihazlarınız üzerinden abonelik sistemi ile kullanabileceğiniz Yeni Şafak eGazete uygulaması ile siz neredeyseniz gazeteniz orada. Haydi hemen indir butonuna basın ve sıcak gündemi yakalayın.

Yeni Şafak eGazete indir